Hvem vi er

Vi er Smilebuddy - Hyggelig å møte deg!
SMILEBUDDY
Nyskapende tannbleking

Vi har utviklet tannblekingsstrips som gir en enkel og rimelig måte å oppnå en hvitere tannfarge. Våre strips er utviklet i samarbeid med eksperter innen tannhelse og bruker en skånsom, men effektiv ny formel som gir resultater på kort tid

PAP+ FORMULA
3 krafige ingredienser

Etter flere års forskning har vårt forsknings- og utviklingsteam identifisert en ingrediens som kan bleke tennene like effektivt som peroksidbaserte formler, uten bivirkninger.

PAP+ er en organisk peroksyd som effektivt bryter ned tannflekker uten å påvirke det myke vevet eller mineral sammensetningen i tennene. Det betyr at vår tannbleking fjerner misfarging på tennene uten å skade emaljen eller slippe ut skadelige frie radikaler som kan føre til sensitivitet.

Dette er spesielt gunstig fordi når du bruker vår unike tannbleking, vil emaljen på tennene dine forbli intakt og beskytte nervene. Samtidig vil tennene dine bli effektivt bleket, og de ytre lagene på tennene dine vil fortsatt være intakte og beskyttende.

VI VIL HJELPE DEG
Hvorfor velge Smilebuddy?

Smilet ditt er en viktig del av identiteten din, og kan påvirke selvtilliten og selvfølelsen din. Hos SmileBuddy forstår vi hvor viktig det er å ha et strålende smil som du er komfortabel med.

La ikke misfarging eller gule tenner begrense deg og din livskvalitet. SmileBuddy gir deg en enkel og effektiv løsning for å oppnå et strålende smil og føle deg selvsikker igjen.